[mkdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”one-column” switch_to_one_column=”” alignment_one_column=””][mkdf_elements_holder_item item_padding=”142px 0 0 298px” item_padding_1025_1366=”142px 0 0 122px” item_padding_1367_1600=”142px 0 0 130px” item_padding_769_1024=”96px 0 0 125px” item_padding_681_768=”96px 0 0 81px” item_padding_680=”99px 0 0 35px”]

Projekte

[/mkdf_elements_holder_item][/mkdf_elements_holder]
[mkdf_banner hover_behavior=”mkdf-hover-background-color” info_position=”default” subtitle_tag=”” title_tag=”h4″ subtitle=”Aktivitetet e fundit” subtitle_font_size=”12px” title=”Aktivitetet” link=”http://87.98.221.168/~mzimk/sq/%d0%b0%d0%ba%d1%82%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8/” info_content_padding=”35px 22px 31px 0″ title_top_margin=”-3″]
[mkdf_banner hover_behavior=”mkdf-hover-background-color” info_position=”default” subtitle_tag=”” title_tag=”h4″ subtitle=”Projektet e fundit” subtitle_font_size=”12px” title=”Projekte” link=”http://87.98.221.168/~mzimk/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%b8/” info_content_padding=”35px 22px 31px 0″ title_top_margin=”-3″]
[mkdf_banner hover_behavior=”mkdf-hover-background-color” info_position=”default” subtitle_tag=”” title_tag=”h4″ subtitle=”Prokurime Publike” subtitle_font_size=”12px” title=”Prokurime Publike” link=”http://87.98.221.168/~mzimk/%d1%98%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b8-%d0%bd%d0%b0%d0%b1%d0%b0%d0%b2%d0%ba%d0%b8/” info_content_padding=”35px 22px 31px 0″ title_top_margin=”-3″]
[mkdf_banner hover_behavior=”mkdf-hover-background-color” info_position=”default” subtitle_tag=”” title_tag=”h4″ subtitle=”Shpalljet publike” subtitle_font_size=”12px” title=”Shpallje Publike” link=”http://87.98.221.168/~mzimk/%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8/” info_content_padding=”35px 22px 31px 0″ title_top_margin=”-3″]
[mkdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”two-columns” switch_to_one_column=”1024″ alignment_one_column=””][mkdf_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0″ item_padding_1025_1366=”0px 0px 0 0px” item_padding_769_1024=”0px 0px 0 0px” item_padding_681_768=”0px 0px 0 0px” item_padding_680=”0px 0px 0 0px” item_padding_1367_1600=”0px 0px 0 0px” custom_class=”mkdf-appearing-section”][mkdf_single_image enable_image_shadow=”no” image=”6521″][/mkdf_elements_holder_item][mkdf_elements_holder_item item_padding=”0px 90px 8px 80px” item_padding_1025_1366=”0px 20px 0 50px” item_padding_769_1024=”57px 260px 0 0px” item_padding_681_768=”57px 120px 0 0px” item_padding_680=”57px 0px 0 0px” item_padding_1367_1600=”0px 120px 0 50px”][mkdf_section_title type=”standard” position=”” title_tag=”h2″ disable_break_words=”no” text_tag=”” text_font_weight=”400″ title=”Drejtori i përgjithshëm” title_break_words=”2″ text=”Z. Festim Halili
ka qenë zëvendëskryeministër në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut nga prilli i vitit 2016 deri në qershor të vitit 2017. Nga tetori i vitit 2018 deri në mars të vitit 2019 ka qenë profesor vizitues në Universitetin e Lituanisë për Biznes dhe Shkenca të Zbatuara në Klaipedë dhe në Universitetin e Krajovës në Rumani në Departamentin e Automatizimit, Kompjuterëve dhe Elektroteknikës. Në maj, tetor dhe nëntor të vitit 2018, gjithashtu ka qenë profesor vizitues në FH Technikum, Vjenë (Universiteti për Shkenca të Zbatuara) dhe Universitetin Pannonia – Fakultet për Teknologji Informatike në Hungari, Nga viti 2008 deri në vitin 2010 ka punuar si këshilltar për telekomunikime në INACON GmbH në Karlsrue, Gjermani.
Nga viti 2009 deri më sot është profesor në Universitetin Shtetëror të Tetovës.” text_font_size=”18″ text_margin=”20″ text_line_height=”26″ text_color=”#565969″ intro_title_color=”#565969″]
[mkdf_button text=”Lexo më shum” target=”_self” icon_pack=”” font_weight=”” text_transform=”” link=”http://87.98.221.168/~mzimk/sq/%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%b8%d1%80%d0%b5%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80/” padding=”7px 38px”][/mkdf_elements_holder_item][/mkdf_elements_holder]
[mkdf_pie_chart title_tag=”h3″ percent=”699″ title=”km” active_color=”#f86b24″ inactive_color=”#e8e8e9″ text=”hekurudha të hapura” percent_color=”#001659″]
[mkdf_pie_chart title_tag=”h3″ percent=”226″ title=”km” text=”binarë stacionesh” active_color=”#f86b24″ inactive_color=”#e8e8e9″ percent_color=”#001659″]
[mkdf_pie_chart title_tag=”h3″ percent=”102″ title=”km” text=”binarë industrial” active_color=”#f86b24″ inactive_color=”#e8e8e9″ percent_color=”#001659″]
[mkdf_elements_holder holder_full_height=”no” number_of_columns=”two-columns” switch_to_one_column=”1024″ alignment_one_column=””][mkdf_elements_holder_item item_padding=”0 0 0 0″ item_padding_769_1024=”0px 0px 0 0px” item_padding_681_768=”0px 0px 0 0px” item_padding_680=”0px 0px 0 0px” item_padding_1367_1600=”0px 0px 0 0px” item_padding_1025_1366=”0px 0px 68px 0px” custom_class=”mkdf-appearing-section”][mkdf_single_image enable_image_shadow=”no” image=”7590″][/mkdf_elements_holder_item][mkdf_elements_holder_item item_padding=”0px 0px 9px 0px” item_padding_769_1024=”0 0 0 0″ item_padding_681_768=”0 0 0 0″ item_padding_680=”0 0 0 0″ item_padding_1367_1600=”0 0 23px 0″ item_padding_1025_1366=”0 0 19px 0″ custom_class=”mkdf-accordion-height-fix”][mkdf_accordion background_skin=”white”][mkdf_accordion_tab title_tag=”h4″ title=”ORARI I TRENAVE”] [/mkdf_accordion_tab][mkdf_accordion_tab title_tag=”h4″ title=”Vendimi për ndryshimin e Njoftimit të Rrjetit për vitin 2020″]
Vendimi për ndryshimin e Njoftimit të Rrjetit për vitin 2020

Shkarko:…

[/mkdf_accordion_tab][mkdf_accordion_tab title_tag=”h4″ title=”Porosit një itinerar treni”]
Porosit një itinerar treni

Shkarko:…

[/mkdf_accordion_tab][mkdf_accordion_tab title_tag=”h4″ title=”Njoftimi i rrjetit 2020″]

Njoftimi i rrjetit 2020

Shkarko:…

[/mkdf_accordion_tab][/mkdf_accordion][/mkdf_elements_holder_item][/mkdf_elements_holder]