Посета на градилиштето Миравци – Смоквица

Посетата е извршена на 09.04.2013 година, на денот на прославата по повод 140 години од основањето на Македонските Железници.

На посетата, која ја оствари менаџментот на МЖ Инфраструктура, присуствуваше и делегацијата на Косовските Железници, со која истиот