Скопје, 17 јули 2013 (МИА) – Македонски железници – Инфраструктура и Грчките железници ќе ја интензивираат соработката. За таа цел наскоро ќе биде потпишан меморандум за соработка.

Ова денеска во Скопје го договориј

Video Превземи:…