Известување

Ве известуваме дека  дефектот на патниот премин Лопате на пругата Куманово – Табановци на Коридор 10 е отстранет.

Сообраќајот во двата правца Куманово-Табановци и Табановци и Куманово се одвива во редовна состојба.