Заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев,директорот на Железници инфраструктура Ирфан Асани, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески,и претставници од јавното претријатие Железници на Република Северна Македонија ја посетија локацијата во бизина