Генералниот директор на Македонски железници-Инфраструктура, Ирфан Асани присуствува на меѓународниот саем за железници InnoTrans 2014 кој се одржува во Берлин од 23 до 26 семптември.

Во рамки на својата посета на овој саем, Асани оствари средби со министрите за транспорт на Италија, Хрватска и Турци