Emisioni `E diela me ne..” në Tv Koha emisionin e rradhës e ka realizuar me drejtorin e Ndërmarjes publike Hekurudhat e Maqedonisë Infrastruktura Irfan Asani.

Asani para gazetares përgjigjet edhe në pyetjet me spec që i kanë pregaditur për të si dhe për paasionet që ka ai.
Për më tepër ndiqeni emisionin e plotë i cili u emitua në Televizionin Koha të Tetovës.