Известување

ЈП ЖРСМ Инфраструктура ги известува граѓаните дека на 9 ноември 2022 година (утре) ќе има затвор на пругата Зелениково-Велес поради извршување на градежни работи.
Поради извршувањето на градежните работи утре нема да сообраќаат возовите 2081 и 2080 на релација Скопје – Велес и обратно.