E diela me ne vjen ndryshe me Irfan Asanin (Video)
Emisioni `E diela me ne.." në Tv Koha emisionin e rradhës e ka realizuar me drejtorin e Ndërmarjes publike Hekurudhat e Maqedonisë Infrastruktura Irfan Asani.

Asani para gazetares përgjigjet edhe në pyetjet me spec që i kanë pregaditur për të si dhe për paasionet që ka ai.

Për më tepër ndiqeni emisionin e plotë i cili u emitua në Televizionin Koha të Tetovës.
INFO
Informata mbi çmimin e biletave hekurudhore mund të merret në:
e-mail: mztransportad@mt.net.mk
Telefon: 2449-212
PARTNERËT
EUROFIMA
RNE
UIC
CER
SERG